Ezek vagyunk mi...

Molnárkák

 Sajnos a mai napig nem rendelkezünk saját földterülettel így jövedelmeinket csökkentik a bérleti díjak ami nem könnyíti meg a termelést, és a fejlődést. Makacsságunk viszi előre a gazdaságot, amikor is szentül hisszük, hogy az álattenyésztésnek, és állattartásnak a modern civilizációban is nélkülözhetetlen helye van. 

Feleségem és én is az Óvári egyetemen végeztünk, mint Agrármérnök. Egyetemi éveink alatt megfogalmazodótt bennünk egy álom. Családi gazdaságot szerettünk volna nyitni, ahol helyet kap a vidéki élet. Célunk megismertetni a követőinket, vendégeinket, vásárlóinkat, leendő vásárlóinkat, ennek az életformának a bemutatásával, nehézségeivel, ízeivel. Első gyermekünk születése után, elnyertük a Fiatal agrár pályázatot. A pályázat megnyerésekor a szakmai hátterünkön, tudásunkon kívül másunk nem volt. Így kezdtük felépíteni a gazdaságunk ahol újabb fordulóhoz értünk, és a Pusztán sajtműhely átvételével bővítettük a termékeink körét.
Gazdaságunkat két lépcsőben kezdtük el építeni. Egyik lépcső volt az állattartás és tenyésztés míg a másik vonal a kertészet.


Büszkén mondthatom, hogy a mi családi gazdaságunk tényleg egy családként működik. Hisz még a gyermekeim is élvezettel veszik ki részüket a munkából.